Tillbehör & Accessoarer

Förutom vårt enorma utbud av klänningar finns även en stor mängd av tillbehör och accessoarer du kan behöva till din klänning. Slöjor, underkjolar, paraplyer m.m. Vissa av våra tillbehör kan ni finna i webbshopen WeddingShop.se
Klicka på bilderna för att se mer av vårt utbud. 

Slöjor

En brudslöja kan göra en enkel klänning pampig eller ge en extra romantisk känsla. Prova dig fram till vad som passar just dig och din klänning. 

Boleros

Med en bolero av tex spets kan du helt förändra stilen på din klänning. Varför inte satsa på en look för vigseln och en annan för festen? Eller kanske en värmande sjal?

Bröllopsskor

Att ha bekväma skor på sin bröllopsdag är något som bör prioriteras! Vi har allt från låga sandaler till högklackade pumps - men med bra uppbyggnad så att du ska slippa ont i fötterna!

Underkjolar

Underkjolar kan underlätta och även ge en annan form på kjolen. Vi visar gärna alla olika alternativ. Olika modeller och vidder passar till olika klänningar och vilken man väljer beror på vilken känsla man önskar uppnå. 

Bälten

Bälten finns i extremt många utföranden, i varierande stilar och material samt kvalitè på tex glitter. Ett bälte kan göra en klänning helt annorlunda - den kommentaren hör vi ofta av våra brudar. 

Tiaror m.m.

Tiaror, diadem, hårsmycken m.m. finns ofta både i silver, guld och rosé. Vi har stora, pampiga tiaror och även nätta hårdekorationer med tex blommor.