Nordic Wedding

Söker ni en butik som kan ge den där "Say yes to the Dress-känslan" ska ni besöka oss! Här kan ni välja och vraka bland tusentals klänningar och verkligen prova er trötta!

Nordic Wedding Store är en av Nordens största bröllopsbutiker men trots vår storlek är det fortfarande viktigt för oss med ett personligt bemötande och självklart högsta servicenivå! Vi älskar vårt jobb och har otroligt roligt tillsammans med våra kunder!  

Vi har en avdelning med beställningsbara klänningar och en outletavdelning med både brud- och festkläder. Vårt enorma utbud gör att nästintill alla som besöker oss finner sin klänning!

Bra priser, enormt utbud och högsta servicenivå gör att vi har besökare från hela Sverige och Norge, men även andra länder. Vi samarbetar därför med olika boendealternativ på orten som har olika erbjudanden till alla våra kunder. Passa på att göra något extra av ert besök! Kanske en helg med tjejgänget, möhippa, mor och dottertid eller kärleksresa för blivande brudparet.

Outlet brudklänningar och festklänningar

Perfekt för dig som har bråttom och vill ha med dig din klänning samma dag, eller för dig som vill fynda! Klänningarna på outletavdelningen kan köpas på dagen och är nedsatta mellan 20-85% av rekommenderade priser.

Här kan man hitta allt från de mest exklusiva märkesklänningar till budgetalternativ.
Prisindikation för outletavdelningen är: festklänning från ca 800 kr till 4500 kr, brudklänning från ca 6000 kr till ca 20 000 kr. 
Utbudet av olika modeller, storlekar och prisklasser på vår outletavdelning varierar från vecka till vecka och oftast finns varje klänning endast i ett exemplar.


OBS! Tidsbokning gäller för provning

Beställningsavdelning

På vår beställningsavdelning finns möjlighet att beställa sin klänning i andra storlekar samt färger. 

Har man tänkt beställa en brudklänning rekommenderar vi att man är ute i god tid, gärna ett år i förväg men som minst 6 månader - om man vill kunna välja bland nästan allt på beställningsavdelningen.
 Leveranstiderna varierar från några veckor upp till ca 9 månader.
Utöver detta ska det finnas tid för att göra justeringar hos sömmerska. Nästintill alltid behöver något på klänningarna justeras för att de ska sitta perfekt på just din kropp. Det gäller självklart både beställningsklänningar och outletklänningar - räkna alltid med att behöva göra justeringar.

De beställningsbara festklänningar kostar från ca 2500 kr och uppåt, brud från ca 6500 kr och uppåt.  

Hos oss finns möjlighet att delbetala sin klänning, helt utan extra kostnader. 
 Klänningen ska dock vara betald när den lämnar butiken.

Våra märken:

Aspera,
AbbyWaits,
Bianco Evento,
Brinkman,
Cosmobella,
Crystalline Bridals,Christian Koehlert,
Demetrios,
Demetrios Platinum,
Destination Romance,
Dovita bridal,
Gino Cerruti,
Jessie K,
Ladybird,
Lilly,
Lq Design,
Maggie Sottero,
Miss Emily,
Orea Sposa,
Partyline
Phil Collins,
Pure,
Rebecca Ingram,
Romantica,
Sottero & Midgley,
TIffanys,
Tres chic,
Med flera...