Festklänningar & Balklänningar

Vi har många hundratals festklänningar och balklänningar, både med möjlighet att beställa och att köpa med sig på dagen. 
Vid beställning varierar leveranstiderna mellan några veckor upp till ca 5 månader.

På vår outlet finns klänningar till nedsatta priser, dessa finns oftast endast i ett exemplar.  Priserna varierar från ca 500 kr för de mest nedsatta klänningarna på rea, upp till ca 7000 kr för våra mest exklusiva festklänningar. 
De flesta beställningsbara balklänningar och festklänningar ligger mellan ca 2500-5000 kr.
Vi har störst utbud av långa festklänningar men vi har även en del  korta klänningar som passar exempelvis gäst på bröllop eller brudens mor. 

Nedan ser ni endast några exemplar av balklänningar i vår butik, utbudet av vilka klänningar som finns hemma i butiken varierar då vi ofta säljer klänningar på dagen.
Det finns dock alltid många hundratals festklänningar i butiken att välja mellan.

Fler bilder kan ses på vår instagram eller facebook. Finner ni inte exakt den modell ni önskar kan vi beställa klänningar från bland annat Christian KoehlertPartyline och Gino Cerruti

OBS! Vi har numera endast tidsbokning för provning av balklänning - EJ drop in.
Vi har bokningsbara tider för balklänning på torsdagar mellan 15,30 - 19,00. (ibland kan vi ordna även andra tider)
Varje bokning är 1,5 h och kostar 250 kr per person (dras av vid köp av klänning). Upp till 6 personer kan boka samtidigt.
 Är ni ett större sällskap kan vi vara flexibla med antalet personer samt tid (inom öppningstiderna), om inga andra har bokat tidigare.

Våra märken på festklänningar och balklänningar

Christian Koehlert - klicka för att se mer.
LQ Design

Partyline
Richard Designs
Tiffanys Illusion
Tiffanys Serenade

Utöver dessa märken har vi en mängd olika märken på vår outletavdelning. Där har vi bland annat samarbete med en mycket exklusiv leverantör. Dessa klänningar kan ni inte finna någon annanstans i Sverige.