Besök med Drop-in

Festklänning och Balklänning

Vid provning av festklänning eller balklänning behövs ingen tidsbokning.  Det går bra att komma när som under våra öppettider - dock kan vi inte garantera att det finns någon ledig konsult som kan hjälpa till under provningen så det kan vara bra att ha med ett smakråd som även kan vara behjälplig med dragkedjor, det är lätt att fastna och skada klänningarna.

Det är bra att veta att man nästan alltid behöver göra vissa sömnadsjusteringar innan en balklänning eller festklänning sitter helt perfekt. Vanliga justeringar är att korta axelband, sy in vid byst och korta längden. 

Brudklänning

Vi rekommenderar att boka en provtid med konsult för att finna sin brudklänning. Det brukar vara mycket lättare att finna sin drömklänning när man får hjälp av en erfaren konsult som har kunskap om leveranstiderna och alla möjligheter till ändringar hos de olika leverantörerna av bröllopsklänningar.
Vid drop in är det inte säkert att det finns någon ledig konsult och vi kan därför inte erbjuda den höga service vi normalt önskar ge. Önskar du prova från outlet och hela vårt beställningssortiment samt ha en konsult behjälplig under hela provningen gäller tidsbokning.

Bra att tänka på vid Drop in

  • Ta med en vän som kan hjälpa dig av och på med klänningarna som du önskar prova. Klänningarna är ömtåliga och det är tex lätt att tyger fastnar i dragkedjan, därför är det väldigt bra att ha med en vän som kan hjälpa till om inte det finns någon ledig konsult. 

  • Bär klänningarna en och en. Om man tex hänger klänningarna på armen över varandra är det lätt att pärlor och glitter fastnar i material och river sönder klänningarna.

  • Vid drop-in kan vi inte garantera samma höga servicenivå som vid en tidsbokad provning (när en konsult hjälper er under hela provningen). 

  • Det kan också vara svårt att få hjälp om tex konsulten är upptagen med en tidsbokad brud.

  • Har du en budget över 10 000 kr för brudklänning rekommenderar vi en tidsbokning, vid drop in har man inte hela butiken tillgänglig.