Besök med Drop-in

Brudklänning

Vi rekommenderar att boka en provtid med konsult för att finna sin brudklänning. Sortimentet som finns tillgängligt för provning vid drop-in är vår festavdelning, outletavdelning (fest+ brud) samt beställningsbara brudklänningar upp till 10 000 kr. Önskar du prova från hela vårt beställningssortiment samt ha en konsult behjälplig under provningen gäller tidsbokning. Det brukar vara mycket lättare att finna sin drömklänning när man får hjälp av en erfaren konsult som har kunskap om leveranstiderna och alla möjligheter till ändringar hos de olika leverantörerna av bröllopsklänningar.
Vid drop in är det inte säkert att det finns någon ledig konsult och vi kan därför inte erbjuda den höga service vi önskar ge. 

Festklänning och Balklänning

Vid provning av festklänning eller balklänning behövs ingen tidsbokning.  Det går bra att komma när som under våra öppettider - dock kan vi inte garantera att det finns någon ledig konsult som kan hjälpa till under provningen om vi råkar vara fullbokade, så det kan vara bra att ha med ett smakråd som även kan vara behjälplig med dragkedjor m.m. Om vi är fullbokade kan det tyvärr vara svårt att få hjälp då vi behöver prioritera den som bokat vår tid. 

Det är bra att veta att man nästan alltid behöver göra vissa sömnadsjusteringar innan en balklänning eller festklänning sitter helt perfekt. Vanliga justeringar är att korta axelband, sy in vid byst och korta längden. 

Bra att tänka på vid Drop in

  • Ta med en vän som kan hjälpa dig av och på med klänningarna som du önskar prova. Klänningarna är ömtåliga och det är tex lätt att tyger fastnar i dragkedjan, därför är det väldigt bra att ha med en vän som kan hjälpa till om inte det finns någon ledig konsult. 

  • Bär klänningarna en och en. Om man tex hänger klänningarna på armen över varandra är det lätt att pärlor och glitter fastnar i material och river sönder klänningarna.

  • Vid drop-in kan vi inte garantera samma höga servicenivå som vid en tidsbokad provning (när en konsult hjälper er under hela provningen). 

  • Om vi är fullbokade när ni kommer är det svårt att få hjälp från personalen eftersom vi behöver prioritera de som bokat vår tid. Därför rekommenderar vi att boka en tid.

  • Har du en budget över 10 000 kr för brudklänning rekommenderar vi en tidsbokning, vid drop in har man "bara" tillgång till sortimentet upp till 10 000 kr.