Boenden och andra erbjudanden

Vår butik är en av Nordens största bröllopsbutiker. Ett enormt utbud, bra priser och högsta servicenivå gör att vi har kunder som färdas mycket långt för att besöka oss. Vi har till och med haft kunder från bland annat Sydafrika, Mexico och Kanada!

Som kund till vår butik har du möjlighet att ta del av vissa specialerbjudanden.

Boenden:

Best Western Hotell i Årjäng
Hotellet har fina erbjudanden till alla våra kunder som väljer att stanna över på hotellet som ligger några minuter från butiken. 
Som gäst på hotellet har ni också fritt inträde till Årjängs simhall och gym.
Läs mer om deras erbjudanden här: http://www.hotelarjang.com/nojespaket.aspx


Sommarviks camping
På denna femstjärniga camping finns över 60 stugor att välja mellan, vackert belägna i solsluttning vid Västra Silens strand.  Väl värd ett besök. 
Campingen ligger ca 5 min från butiken. Läs mer på http://www.sommarvik.se/


Turistgården
Boendet ligger ca 20 minuter från butiken, nära köpcentrum i Töcksfors. Läs mer: http://turistgarden.com/


Silleruds Station
Här kan du bo i tågkupé och ca 10 minuter från butiken. 
Läs mer på: https://www.sillerudsstation.se/


Sommarviks camping

Vigselplats:

Presteruds Herrgård
Bröllopsfest i en herrgård? Hyr vackra och anrika Presteruds Herrgård i Kristinehamn, belägen vid Vänerns strand med egen herrgårdspark, pergola och brygga ut i Vänern. Låt gästerna övernatta i en av 60 moderna och fina stugor med utsikt över Vänern på intilliggande Kristinehamn Herrgårdscamping & Stugor. 
När du köper din brudklänning hos Nordic Wedding får du 20 % rabatt vid hyra av Presteruds Herrgård. Be oss om kod för bokning.
Läs mer på http://www.presterudsherrgard.se/ och http://www.herrgardsliv.se/


Vigselplats och / eller smekmånad:

The African Safari Company AB
En bröllopsresa eller smekmånad som förenar en safari i Kenya eller Tanzania med paradisön Zanzibar är ”the perfect match” för romantiken. Här, på Östafrikas vidsträckta savann och vid Indiska Oceanens breda vita sandstränder,  väntar upplevelser som ger kärleken minnen för livet.

En resa bara för er två eller tillsammans med släkt och vänner? Vi skräddarsyr era resedrömmar och gör dem till verklighet. Bröllopsresan och smekmånaden är livets kanske viktigaste resa. Vare sig ni väljer att säga ja till varandra barfota i sanden på Zanzibars strand eller att flyga iväg på en smekmånad efter bröllopet, landar ni mjukt i ert nya liv tillsammans i skuggan under palmerna och på safari ute på savannen.
www.africansafari.se


The Zanzibar Collection
www.thezanzibarcollection.com

Presteruds Herrgård
Zanzibar

Har ditt företag också ett bra erbjudande till våra kunder och vill synas här, hör av er till oss via tel 0573-758999 eller info@nordicwedding.se