Wall of Brides

Här kan ni se några av våra härliga brudar och baltjejer.
Vi blir så glada och tacksamma över alla fina tackkort, både digitala och de vi får i brevlådan! "Hej!
Jag besökte er butik för att hitta min drömklänning till mitt bröllop. Jag vill verkligen tacka för en fantastisk service och att ni gjorde upplevelsen att hitta min brudklänning precis så där härlig som man drömmer om! Den första klänningen ni tog fram till mig var helt rätt för mig! Jag valde att återvända till er för att hämta klänningen när den var klar, vilket också var kul då jag fick se er nya fina butik! Fick då också hjälp att välja ut tiara och slöja och jag blev så nöjd!

Den 16 juni 2018 gifte jag mig med min drömprins och fick verkligen känna mig som en prinsessa Jag fick så mycket komplimanger för klänningen under dagen. Stort tack för all hjälp!

Bifogar några av de fina bilderna som är tagna av bästa fotograferna på irstafoto.se

Med vänliga hälsningar Camilla Lönnqvist Kankaanpää"

Hej ville bara tacka er för all hjälp av valet till min dröm klänning!!! Jag var super nöjd och dagen var väldigt bra men vi hade många motgångar på vägen!

Höjden av allt var nog att få komma upp till er under 2 omgångar för att testa mig fram till rätt klänning. Ingen av alla butiker i Göteborg nådde upp till samma proffsiga butik som er och det skönaste av allt var att ni hade ett sådant minne från tidigare besök.

Ni som arbetar i butiken är verkligen super super trevliga och ni har ett sådant sjukt bra bemötande, inte en endaste gång var jag rädd att stå i ett provrum hos er medan ni hjälpte mig att knyta och få på mig alla sorters klänningar! Trots att jag var ute sent i sista minuten för att beställa klänning så löste ni så jag hann få hem den i rejält med tid så jag kunde lämna in den till sömmerska för att kunna sy på bälte, få den i rätt längd och efter mina rätta vikt mått.
Stort jäkla tack för allt och allt som inhandlades i butiken satt suveränt ihop, tiara,slöja, klänning och smyckebälte.

Ni har ett sjukt proffsigt och jätte mysigt bemötande. Jag såg upplagor av klänningar på Instagram och jag säger bara ett stort WOW till dom som ska välja ut sina! Rena rama drömmen och hade jag inte gift mig iår hade jag nog fortsatt drömma mig fram

Kommer nog komma tillbaka en vacker dag för att hjälpa mina fina väninnor och då kan jag säga denna butiken ska vara avbockad med dom också! Woho stort tack Angelika och även Josefin som ställde upp med ert proffsiga och stylade smakråd.

Precis som jag lovade er i butiken så mejlar jag er en rejäl foto bomb med bilder för att visa upp hur bra klänningen blev efter att ha sytt upp den och efter att sömmerskan sydde på bältet som köptes hos er i butiken
Jag bifogar bilder från den stora dagen som var den 30/6-2018.

Massa varma kramar / Felizia Andersson

Fotograf Martin Wallén


"Tack för att ni hjälpte mig att hitta min klänning på min dag! alla sa att den var gjord just för mig! kände mig den vackraste i hela världen så tack ännu en gång! ""Hej!

Tack för att jag hittade min drömklänning i er butik! Vi hade en magisk bröllopsdag :) 

Mvh Josefine Lindh "


"Tusen takk for all hjelp Følte meg som en prinsesse i denne nydelige kjolen fra ladybird "


"Tusen tack för all hjälp när det var dags för mig att pröva brudklänning. Från början hade jag bara tänkt en vanlig vit klänning från vartsomhelst, tills min svägerska och syster drog iväg mig till er. Jag är så glad för det idag. Klänningen var helt fantastisk. Så vacker & elegant jag kände mig i den. Tack för ert fina bemötande och hjälp i er mysiga butik. 5 av 5 stjärnor. "


"Tusen takk for all hjelp Følte meg som en prinsesse i denne nydelige kjolen fra ladybird "


"Tuuuusen takk for at dere hjalp meg med å finne drømmekjolen til vår store dag ""Hej,

Ville bara säga tack för hjälpen för att hitta den perfekta klänningen för vårt bröllop på Seychellerna! Klänningen kunde inte ha varit mer perfekt för den dagen.

Bifogar några av bilderna från händelsen, vill ni använda dem för att visa andra blivande kunder så varsågod! ;)

Tusen tack,

Stephanie"


"Hej!
Först o främst vill jag tacka er för otroligt fina service och
bemötande när jag letade efter min bröllopsklänning den 2:e december 2017.
Utan er hade jag inte ens tittat åt en champagnefärgad klänning!
Jag fann DEN klänningen!
Klart värt bilturen på 3,5 timma!
Stora kramar från
Pernilla"


"Men tusen takk for super god service og hjelp til å finne drømmekjolen jeg følte meg som en prinsesse!"


"Hei. Kjøpte kjole av dere til vårt bryllup vi hadde i helgen. Fikk så mye skryt av kjolen. Tusen takk for hjelpen!"


"Hei.
Jeg må bare takke dere igjen for god hjelp med å finne min drømmekjole. Vi giftet oss nå på lørdag, den 18.08 Dagen vår ble helt perfekt "


"Tusen hjertelig takk for hjelpen jeg fikk til å velge den perfekte brudekjolen jeg følte meg som en prinsesse hele dagen.""Hej och tack för allt hjälp vi utprovning av rätt klänning!
Dagen blev super och klänningen satt perfekt!
Skickar med några bilder så ni får se!
Med vänliga hälsningar
Maja Bryngelsson"


"Hej!
Här får ni några bilder från mitt bröllop där jag bar en klänning som jag köpt från er. Är så himla nöjd med den och den stora dagen blev fantastisk! Stort tack till er för all hjälp vid mitt val och köp.
Mvh Jenny"


"Hej!
Ville bara höra av mig och tacka för toppenservice och säga att jag är SÅ nöjd med min brudklänning som jag hittade hos er!


"Hej! Tusen hjertelig tack for fantastisk service og ein nydelig kjole. 
Jeg var fortvilet da jeg kom til dere en uke för bryllupet, men resultatet ble bedre enn jeg kunne forestille meg. Jeg fant drömmekjolen, og bryllypsdagen var helt magisk, Tusen tack!"


"Hej! Jag köpte min balklänning från er och är supernöjd! Nöjdare kunde man inte vara. Åter igen tack!"
"Tusen tack för all hjälp med klänningen, blev helt perfekt verkligen!  
Är så glad att jag tog kontakt med er, verkligen superservice! Stort tack igen och ha en underbar vår! // Fru Kihlander"


"Tack för bra hjälp med klänning! Den var underbar att bära på vår stora dag!""Tack för ett fantastiskt bemötande när jag köpte min klänning hos er!"


Tusen tack för all hjälp med min klänning..har aldrig känt mig vackrare   Ni är verkligen underbara och har öga för vad som passar och inte..utan er och utan denna klänning hade våran dag inte blivit densamma"Hej! Jag köpte min klänning hos er och är så nöjd! Alla sa att den var sjukt fin!"


"Tusen takk för god service vi fick hos dere. Jeg var veldig förnojd med kjolen jeg köpte hos dere""Vill tacka för er hjälp med att välja utstyrseln till vårt bröllop. Ni är proffsiga till tusen. Tack vare er kunde jag känna mig som världens vackraste. Tack!! "


"Tusen takk för all hjelp da jeg lette etter min perdekte brudekjole til kvelden. Jag er SÅ fornöjd. TUSEN TAKK!!
Mange klemmer fra Astrid Linnea"
Foto: Renate Madsen"Hej! Tänkte bara skicka en bild på balklänningen vi köpte hos er. Wilma var så nöjd med den!"


"Köpte min klänning hos er till mitt bröllop förra sommaren ❤ Va så nöjd med den! Tack än en gång för en så vacker klänning. Kände mig som en prinsessa!
/Matilda"


"Tack för all service och den magiska klänningen jag fick hjälp med att hitta!
Mvh Helena"


"Hej! Jag köpte min balklänning hos er. Här kommer en bild från balen. Tack för all hjälp när vi var där!""Ett stort TACK till er fina service och hjälp med att hitta min drömklänning till bröllopet!
Nu har vi äntligen blivit man och hustru! Dagen blev helt perfekt och jag verkligen älskar min klänning!"


"Kjære dere og spesiellt Angelica  Takk for at du hjalp meg å finne drømmekjolen. Jeg følte meg så sett, hørt og forstått når jeg var hos dere for å «jakte» på drømmekjolen. Etter en liten time hos dere var den perfekte kjolen funnet! Takk! God sommer "


"Igår gifte jag mig med min drömprins & jag kände mig så vacker i klänningen jag köpte hos er


"Tackar så hemskt mycket för all hjälp och för att ni hjälpte mig med att förverkliga min dröm och hitta min drömklänning!"


"Hej Nordic Wedding store, tack för all hjälp med att hitta min drömklänning ni gjorde resan ända ner till årjäng värt det och suverän service. Vi hade ettunderbart bröllop 180804 i Färila kyrka. Stort tack mvh Sara Ekström & Tobias Edlund"


"Tusen takk for god hjelp fra dere til velge ut brudekjolen min til bryllupet mitt 18.08.18 "