Nordic Wedding Store

Söker ni en butik som kan ge den där "Say yes to the Dress-känslan" ska ni besöka oss! Här kan ni välja och vraka bland mängder av klänningar och verkligen prova er trötta!
Nordic Wedding Store är en av nordens största bröllopsbutiker men trots vår storlek är det fortfarande viktigt för oss med ett personligt bemötande och självklart högsta servicenivå! Vi älskar vårt jobb och har otroligt roligt tillsammans med våra kunder!

Här finns ett mycket stort utbud av beställningsbara brudklänningar och balklänningar i ALLA storlekar och ALLA prisklasser.  Dessa klänningar kan beställas i olika storlekar och färger efter önskemål.  Vi har ett stort utbud av brudklänningar i alla prisklasser under 15 000 kr, t.ex. under 5000 kr, under 10 000 kr och under 15 000 kr. Det finns även en del klänningar upp till ca 25 000 kr. 

Leveranstiden på beställningsbara klänningar kan vara upp till 6 månader, så var ute i god tid om du planerar att beställa en balklänning eller brudklänning.

Vi har dock även stort utbud med klänningar som kan köpas med på dagen, men för största möjliga urval är det en bra ide att boka sin provning (brud) minst 6 månader innan bröllopet. 

Tidsbokning för provning av brudklänning. För fest/balklänning behöver man inte boka tid. 

Provning

Vi har tidsbokning för provning av brudklänning, detta för att det blir mycket lättare att finna sin klänning om man får hjälp av personal som känner till de olika modellerna, leveranstider och möjligheter men även för att vi önskar ge bästa möjliga service. 

Högsta servicenivå är det viktigaste för oss och vi bokar alltid in 2 timmar per brud. Vi brukar börja provningen med ett litet samtal om brudens önskemål kring modell och tänkt budget. Därefter går vi runt i butiken tillsammans och plockar fram ett antal intressanta klänningar. 

Våra provrum är uppbyggda som rum med egen provyta, eget podium och soffa till de som följt med.  Vi rekommenderar att bruden inte har alltför många smakråd med sig då det ofta kan bli svårt att välja efter eget sinne om det finns många starka åsikter i publiken. Men självklart är detta något bruden själv avgör. 

Någon ur personalen tar hand om hela provningen och hjälper er med klänningar, ideer och förslag. Väldigt ofta blir det en helt annan typ av klänning än vad bruden först hade tänkt sig.