Ny butikslokal

Nu börjar äntligen vår nya butikslokal bli färdig och vi har flyttat in! Invigningen blir dock lite senare, när vi fått ordning.
600 kvm fullproppade med tusentals fest-, bal-, och brudklänningar! En verklig upplevelse att få välja ut sin klänning bland så många olika modeller.
Hos oss finns det något för alla, oavsett stil, budget eller storlek.


Butiken är uppbyggd med rymliga, lyxiga provrum för brud i avskilda delar av butiken så att ni har en egen yta att använda vid provningen med eget podium och soffa till de som är med.
Som tidigare har vi tidsbokning för att kunna ge den service vi önskar. Det är svårt att hitta det man söker utan hjälp av oss i personalen med tanke på hur många klänningar vi har samt olika leveranstider och möjligheter hos leverantörerna.
Nästintill alla brudar som besöker oss finner sin klänning, något som vi är mycket stolta över!


Nytt för denna säsongen är också att vi satsat ännu mer på ett brett utbud av stora storlekar. Många brudar som kommer till oss berättar att de haft svårt att finna klänningar av större storlekar innan de besökt oss, därför har vi nu utökat sortimentet i storlek 46-62 så pass mycket att de klänningarna kan fylla en egen butik. Hos oss ska alla kunna välja och vraka oavsett storlek eller budget!
Vi har ett mycket stort utbud i ALLA storlekar och ALLA prisklasser.


Vi har dock mestadels klänningar under 15 000:- och mycket att välja på i ALLA prisklasserna där under:
2000-5000 kr,
5000-10 000 kr
och 10 000-15 000 kr.

Vi har även ett fåtal klänningar i prisklasser 15 000 kr - 25 000:-)
Vi erbjuder också möjlighet att dela upp betalningen av brudklänning/balklänning. Vid beställning betalas en handpenning för beställning. Därefter kan man vid önskemål delbetala eller så betalas resterande vid hämtning/leverans. Inga avgifter tillkommer. 

Precis som tidigare har vi kvar vår stora outletavdelning. Här finns allt från exklusiva märkesklänningar till mer budgetvänliga klänningar. Dessa klänningar kan man köpa med på dagen - perfekt för dig som har kort om tid till bröllopet/balen.


På vår beställningsavdelning varierar leveranstiderna från några veckor upp till 6 månader beroende på märke/modell. Många undrar över när man ska beställa sin klänning och vi rekommenderar alltid att vara ute i god tid. Då har man marginalerna på sin sida för eventuella sömnadsändringar och om (i värsta fall) något skulle hända.
Det vanligaste är att beställa sin klänning 1½ år- 6 mån innan sitt bröllop.
Men som sagt, vi har mycket stort utbud även om du bara har några veckor kvar till bröllopet. Kommer du minst 6 månader innan bröllopet kan du dock välja från precis alla klänningar i butiken.


Vårt enorma utbud, höga servicenivå samt bra priser gör att vi har kunder från hela Sverige och till och med andra länder.Vi samarbetar med hotell på orten som har förmånliga erbjudanden till alla våra kunder. Varför inte passa på att göra något extra speciellt av ert besök? :)


För fest/balklänning behöver man inte boka tid, endast för utprovning av brudklänning.


Välkomna!