Högsäsongen är här!

Nu börjar den stora högsäsongen för oss på Nordic Wedding.
Hösten är den tid då de allra flesta brudar inför sommarbröllopen nästa år beställer sina klänningar liksom alla baltjejer inför studentbalen nästa sommar.

Bokningarna inför hösten och vintern fylls snabbt på och för att kunna ge alla som vill komma till oss möjlighet att få en tid för provning har vi öppnat upp en hel del extratider!

Vi har lagt in extratider på lördagar, vissa söndagar, samt på vissa vardagskvällar. Till exempel har vi kvällsöppet på onsdagar fram till 20.00 och det går även att boka extratider på de flesta fredagskvällar.

Självklart finns också möjlighet att komma på drop in, men då är det inte säkert att vi har en ledig konsult som har möjlighet att hjälpa till, det är också "endast" outletavdelningen samt beställningsbara klänningar upp till ca 7000 kr som är tillgängliga för provning under drop in. (läs gärna mer på vår hemsida om drop in).

För fest och bal har vi alltid drop in.  
(Man behöver alltså INTE boka tid för att prova fest- och balklänningar. )

Ett tips är att om man kommer en vardag så är det i regel lugnare i butiken och vi kan oftast använda mer tid för provning (vi brukar boka 2 timmar/provning på vardagar och 1,5 timme/provning på helger).
Vid tidsbokning för provning av brudklänning har vi en egen hörna till varje brud med ett stort provrum, podium och spegel samt soffa till smakråden. En konsult är med er och hjälper till att finna just din drömklänning och faktiskt kan vi skryta över att nästintill alla brudar som besöker oss finner sin klänning - något som vi är mycket stolta över :)

Välkommen du också och få din "Say Yes to the Dress"-upplevelse!