Ännu fler klänningar...!

Nu var det ett tag sedan vi skrev sist. Vi har fått in mängder av klänningar både på vår outlet och på vår avdelning med beställningsbara klänningar. Säsongen är i full fart med brudar som letar klänningar till sina sommarbröllop och blivande studenter som letar balklänningar :) Det är bra att så många vet att man behöver vara ute i god tid eftersom leveranstiden för beställningsbara klänningar kan vara så lång som 6 månader!! 

Men sedan tidigare vet vi att det finns många som är ute i sista minuten :) Och för alla er har vi vår stora märkesoutlet, där får ni med er klänningen samma dag.
Om ett par veckor får vi även in ett tiotal klänningar från en leverantör som kan leverera beställningsbara klänningar inom bara 3 veckors tid!! Det är väldigt kort leveranstid när de flesta andra klänningar levereras mellan 3-6 månader efter beställning. :)

På vår facebooksida och instagram har vi under veckan lagt ut bilder på förändringen en bolero kan göra för en klänning. Det är inte bara ärmlängden man kan ändra utan även utseendet på halsringningen och ryggen. Ett superbra sätt att få två klänningar i en :) Många vill vara lite extra klädda under vigseln och till festen kan man sedan ta av boleron och få en helt annan look - även skönt att kunna variera om det är en varm sommardag... :)

Här nedan ser ni en tyllklänning med och utan bolero. De tre nedersta bilderna är en annan klänning med tre olika boleros. Boleros kan man ha antingen utanför eller innanför klänningen beroende på vad man önskar.

null

null

null

null

Letar ni smoking, frack, kostym eller andra herrkläder? Vi har mängder av snygga herrkläder på vår outletavdelning. Skulle vi inte ha din storlek eller om du önskar någon annan färg så kan vi även beställa det du önskar :) Kanske en snygg smoking inför nyår eller en kvalitetskostym till studenten? Välkomna in och prova =)

null

Tidsbokning behövs för provning av brudklänning, men för att prova bal/ fest / eller herrkläder går det bra med drop in :)