Öppettider


Mån: endast enl. tidsbokning

Tis- fre: 10,00-17,30
Lör: 10,00-14,00 
Sön: Stängt


*Lördagar och söndagar samt vissa vardagskvällar har vi ibland möjlighet att boka in extratider utanför ordinarie öppettider. 
Vid bokning av extratider utanför våra ordinarie öppettider (extratider) tar vi ut en avgift för provningen på 395 kr - avgiften tas bort vid köp av brudklänning. 

Nästintill alla som besöker oss finner sin klänning.
Vid bokning innanför våra ordinarie öppettider är provningen gratis. 

Vid avbokning senare än 24 timmar innan den bokade tiden tar vi ut en avbokningsavgift på 595 kr. 


Tips: 

  • boka tid i nov / dec - de månaderna är oftast mycket lugnare än efter årsskiftet.
  • Har ni möjlighet att komma på en vardag rekommenderar vi att boka tid då.
  • Under vardagar bokar vi dessutom in 2 timmar/provning. På helgerna bokar vi in 1,5 h/ provning. De flesta finner dock sin klänning på mindre än denna tid.
  • Möjlighet till drop in finns, både för fest/bal och brud., Vid drop in är inte hela vårt sortiment till brud tillgängligt för provning - "endast" vår  outletavdelning samt beställningsbara klänningar upp till ca 7000 kr.
  • På lördagar och söndagar kan viss väntetid förekomma - vi gör vårt yttersta för att hålla våra inbokad tider.

Covid -19

Vi har en mycket stor, luftig butikslokal (600 kvm) och vi har därför inga problem att kunna hålla avstånd.

Dessutom bokar vi nu färre sällskap vilket gör att man oftast har butiken för sig själv.

Trots detta önskar vi att man begränsar antalet medföljande till max 3 st. Skype, Face-time m.m. underlättar att vi ändå kan ha med fler under provningen.

Under provningen kan man välja att låta någon av de medföljande hjälpa till med av/påklädning av klänningen.

Om ni har minsta symptom eller har varit i kontakt med någon smittad person under de senaste 14-dagarna, önskar vi att ni bokar om ert besök.

Det ska kännas tryggt att välja ut sin brudklänning och vi skräddarsyr besöket efter ert önskemål.

I vår butik har man ett eget brudrum samt egen, avskild yta och soffa till sällskapet.


Nästintill alla som besöker oss finner sin klänning samt accessoarer vilket är extra bra i dessa tider så att man slipper åka runt och leta.

Drop in? läs detta

- Vid drop in för provning av brudklänning, är inte hela sortimentet tillgängligt för provning. Önskar du prova från hela vårt beställningssortiment samt ha en konsult behjälplig under hela provningen gäller tidsbokning.

 Sortimentet som finns tillgängligt för provning vid drop-in är vår festavdelning, outletavdelning (fest+ brud) samt beställningsbara brudklänningar upp till ca 7000 kr.

- Ta med en vän som kan hjälpa dig av/på med klänningarna du vill prova. Klänningarna är ömtåliga och det är tex lätt att tyger fastnar i dragkedjan, därför är det väldigt bra att ha med en vän som kan hjälpa till om inte det finns någon ledig konsult.

- Vid drop-in kan vi inte garantera samma höga servicenivå som vid en tidsbokad provning (när en konsult hjälper er under hela provningen), då det inte är säkert att det finns en ledig konsult tillgänglig.